kul på jobbet!

Vi hittade på lite kul med jobbet förra veckan, va liksom inte igår de hände. Vi har fått ny verkstadschef och de har börja hänt grejer. Nytt kök, de ska bli ny lackbox, bläster, ja å säkert massa mer.
Dagen började iaf halvdag. Sen hade de dukats långbord på jobbet, pizza fick vi (USCH så onyttigt, där rök dieten :P) sen fick de som ville ha öl de och jag tog typ 2 cider. Efter maten så va de lek, man fick ta upp kort och sen rida på en tavla och laget man var i skulle gissa vad de var. Hur fan ritar man en barnmorska??? Ahh jag kan ju säga att de inte va fint!
Eftersom vi blev upphämtade av våran verkstadschef så va bilarna hemma vill jag bara säga. Jaja, efter maten och lek så åkte vi in till stan och fick köra go cart, så jävla kul. kom 5a, men hade de inte varit för att jag körde upp på slänten hade jag kommit bättre, typiskt!!
Sen va de iväg in till stan för att äta på en krog och alla blev så klart asfulla, jag drack väl inte speciellt mkt. Men man får alltid höra en del när kollegor fått för mkt i sig. Chefen bjöd på taxi hem för han skulle samma väg.
En lyckad kväll ändå =)
 
 

ute hos Hanna

Va ut till Hanna nyss, satan va mysigt hon bor. Trist är väl att de va en del mygg där, här uppe är de inte alls lika mkt. Som vanligt ville Thias mata hästarna med morötter, å va kul de är tycker han =)
Fick lite mys kort. Nu blir de till å laga fiskgratäng, super gott =) 
 
 
 

sårbot

När jag va på häst rally med Gnyfari så fick vi med en liten prov burk med en salva, mink olja! Den skulle tydligen va bra för läkning och skulle funka som ett mirakel medel. Svårt å tro på för allt låter alltid så bra. Men de skulle oxå funka på psoriasis. Tydligen så är de poppis på Island. Så frågade om de skulle hjälpa min son som har barnexem. Nu har jag testa på Thias i några dagar och ser tydliga förändringar. Helt otrolig läkning! Vill bara rekommendera denna. Tyvärr har den inte riktigt kommit ut ännu men för de som bor i Hudik finns de NU på XYZ i stan för dyra 259 kr för en liten burk. Men i mitt tycke är de värt de, iaf vad jag sett nu.
 

RSS 2.0