Älskade häst

Ännu ett svårt beslut är taget.  Och de känns som jag kommer gråta varje dag efter dessa godingar lämnat mig.  
Många år har jag funderat på göra mig av med min underbara häst pilo men aldrig klarat av de då han behöver nån lugn och trygg person som har ett naturligt hästtänk.  Vart tusan hittar man dom?   
Men de kostar tyvärr att hyra in sig i ett stall.  Och tiden krävs för att ha två hästar och då vill jag lägga den på ena.  Samt att killen är för bred för att mina höfter ska må bra.  
Älskar verkligen denna kille och hoppas någon kan älska honom och ge han massa mys som han älskar.
Han är verkligen älskad där han står nu av alla så tror detta är tufft för alla inblandade.  
 
 

Förnya sig..

 
Att förnya sig, att ta beslutet, de är tamme tusan aldrig lätt.
Jag tog nu mitt beslut att sälja min bästa vän Tindur. Trodde aldrig jag skulle ta det steget. Men känns lite som om han vill göra annat nu. Han vill ta de lugnt i skogen. Inte åka iväg och fara så mycket som jag vill och har liksom inge GO i sig längre. Jag känner lite att vi är klara med varandra. Sen har jag svårt att ge han de han vill ha eftersom han har fång. En skogshage hade suttit fint, men kan tyvärr inte erbjuda de, Vilket gör de ännu svårare.
Jag skulle också vilja utvecklas, att kunna rida en häst som har tölt i sig, som vill jobba och göra saker.
Jag har nu åkt ner till Småland. Alvesta. Och tittar på en häst som heter Safir. Jag kände direkt när hon förklara om honom att han vore perfekt för mig. Idag red jag han och vilket häst. Helt underbar i mitt tyckte. Lite självförtroende att jobba på men de kommer. Han är 8 år, snygg, vacker, härlig och lyhörd. Man behöver knappt ta i tyglarna. Jag älskade honom första gången jag fick känna och sitta på hans rygg idag. Kändes helt rätt. Och han verkar acceptera mig. Jag tror på denna häst och hoppas de kommer bli bra.
Jag kommer gråta den dagen jag lämnar Tindur i någon annans händer, men de kommer kännas bra när jag hämtat min nya vän som jag kommer börja jobba tillsammans med. Ser fram mot den dagen han blir min. <3
Tuffa beslut, tufft liv, men nya möjligheter och nya tag!!
 

RSS 2.0