härlig lördag

Igår va Wille på kalas hos en klasskompis.  Vi hade turen att grannen kunde ta Thias så jag och Niclas kunde ut och gå alldeles SJÄLV. När hände de senast liksom.. Otroligt härligt.  De blev drygt 1,5 timme.  Sol och fint väder. 
Tack alla som ställer upp så vi får egentid ibland ❤❤❤




rusk väder

Riktigt ruskigt väder idag.  Snöstorm över hela landet.  Bestämde mig för att inte rida idag .  Skulle blåsa upp mot 19m/s och snö,  där går min gräns iaf 😂 men åkte till stallet ändå.  De hade drivit igen en del men tackar min fyrhjulsdrivna bil.  
Hästarna fick gå in.  Min va väl inte supernöjd med de, men tror jobie va nöjd att få stå inne iaf.  Lungt å skönt när jag åkte hem va de iaf.. De får stå inne ett par timmar så öppnar de senare ikväll.   När de står ute hänger de bara med rumpan mot blåsten.  Äter inte ens.  Men vill heller inte gå in.  Vi har stallet anslutning till hagen så de kan gå ut och in som de vill.  De går in och dricker vatten, pissar, sen går ut igen. 





nytt stall

De har uppdaterat appen så nu är de lättare att blogga så nu börjar jag igen.  😇
Jag har sen ett litet tag bytt stall igen.  Riktigt tråkigt att igen flytta.  Speciellt när de kräver att jag fick åka längre bort.  Men man måste respektera dom som man står hos hur de vill ha de. 
Iaf drabbades jag av panik när jag va tvungen att flytta.  Vart skulle jag ta vägen??  PANIK! 
Pratade du av en slump med min vän och hon sa att hon  funderat på göra sig av med en av sina hästar då de inte fanns nån tid för båda.  Och frågade de då om jag skulle kunna tänka mig bo där med min häst.  Jaaa tyckte jag.  Hon sa att hon inte kunde tänka sig nån annan eftersom vi har samma tänk och resonemang när de gäller hästar.  Kunde inte annat än att hålla med. 
Vi kommer få riktigt härliga turer ihop.  Och våra hästar funkar super ihop 😍
 
snyggingen i stallet
vår sadelkammare

underbar barfotahov
jobie och saffe
kall tur igår på -15


RSS 2.0