stor killen

Thias har blivit stor med stor säng =) mycket kuddar och nallar så sängen slipper bli så stor.
 
 
gla fisen gillar å hoppa en stund =)
 
Är så glad att wille börjat sova hela nätter, då har han inte sån brådis med maten på morgonen och jan kan ge båta mat samtidigt sen sover de ganska samtidigt med, underbart =)
Tjockisen väger nu 8860 g när vi vägde sist, han är snart 5 månader och har 74/80 i kläder. här om dagen tog vi på han en hel overall som va 84 :O
 

dagen maträtt...

Dagens hälsosamma maträtt fick bli detta:
 
Grillad entrecôte med färsk lök, haricots verts, brynt smör och dragon. Recept här
 
fast ändrade lite grejer. Skar köttet i bitar sen stekte på plattan. La till lite salladskål och blanda med lite grädde soja och lite sweete chili och lite salt och peppar, jätte gott. Tog oxå bort brödet, ju mindre kolhydrater ju bättre, sakna inte de heller i denna rätt. gott!!

istölt och lite andra bilder

 
I helgen va de som sagt istölten...jag kom inte sist men näst sist, haha nån måste ju göra de å =) Det är ju bra för en tregångare som inte ska kunna tölta iaf.
Men som sagt jag tävlade med mig själv, hoppas på få bättre nästa åt, tänkte försöka va med då oxå. Jag tyckte de va rätt roligt, och snygga hästar finns de ju!! Sadeln funkar bra på han, vissligen har jag bara testa den själv en gång men han verkar gilla bomlöst jätte mycket, på tävlingen lånade jag martinas, lite mer insutten än vad min är =)
 
 
 
Den nya sadeln :D hård och rund än så länge, men ska bli mjuk och skön. Säljer min 17" Baldur sadel om nån är intresserad.
 
Förra helgen så hade jag ju Emma på besök. Vi bestämde oss för att käka lite tillsammans, fick bli lite oxe med mos och bea, otroligt gott och kul att alla kunde komma =) Kärlek i luften!!
     
       
 
 
 
Mitt och niclas förhållande har blivit stormande bra sen jag börja jobba, jag mår så himla mycket bättre och börjar hitta tillbaka till mig själv, me like =)
 
 
 
 
 

Lyssna på P4

Idag på jobbet lyssnade jag på p4 av en slump. Fick höra ett inslag om en flicka på 8 år som dödats av sin pappa och styvmamma. De sista i inslaget tog hårt på mig. Lyssna för er själva. Spola fram till 22.10.
 
Lyssna: 09.30 - 10.00 onsdag 13 mar 2013

RSS 2.0