American murder


Vi måste prata om denna dokumentär! 
Detta är bland sjukaste men bästa dukumentär jag sett, så mycket information om fallet. Man kastas in från första början när polisen kommer till hemmet för en väninna ringt och är orolig då hon inte hört av sin vän. På en gång ser man hur maken blir nervös av situationen. 
Man får följa deras förhållande från start till slutet. En helt vanlig familj med 2 små flickor på 3 och 4 år gammal och en pojk på väg i magen i vecka 14/15. 
Det är tufft mellan dom och han träffar en ny, yngre tjej som han blir förälskad i. När han väl säger att han vill skiljas så säger hon (enligt han) att han aldrig kommer få träffa barnen igen.. Han får frispel å stryper henne. Häver in henne i en filt, packar in henne i bilen, tar med barnen och åker till sin arbetsplats. Stryper barnen, begraver mamman och lägger barnen i en oljetank! VARFÖR!??? Förstår inte. 
Sen att kvinnans familj få utstå så mycket hat efteråt för att hon tydligen gjort honom galen, att de var därför han gick bananas! De finns fan ingen ursäkt till att man gör nått sånt här! 
Tänk att de går så här för en helt vanlig familj. Psykisk ohälsa är inget å leka med! Man behöver ta hjälp innan de är för sent! 

Tänker man BARA på sig själv i alla sammanhang, lyssnar inte på nån annan än sig själv, manupelerar andra, och gör saker för att jävlas med andra folk. Då har den personen problem och behöver allvarligt söka hjälp för de! 
Vet du av att ett barn far illa, var inte rädd för att anmäla en gång för mycket än för lite, även fast de skulle vara en närstående eller familjemedlem. 
I detta fall handlade de inte om nå misstänksamt mot varken barnen eller mamman, detta kom som en chock för alla. Då är de svårt å veta att nå sånt skulle kunna hända. 


Denna finns på Netflix! Har du inte sett den så gör de! 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0