lördag sista april

ja men dagen började med att jag och älsklingen hängde lite på stan i typ 2½ timme.
Köpte lite olika grejer. Niclas hittade ett par jeans, jag köpte en sov tröja och sov shorts. Sen lite smått å gott som blutsaft, tabletter mot sura uppstötar....love when maten kommer upp en sväng mellan åt. Sen hittade Niclas badkräm och shampoo kids, de brukar alltid lukta så gott. 
Sen åkte han till mamma och fixa med hennes altan, jag åkte till stallet och skritta Pilo med hanna och erika. Träffade på åsnan igen som låter som en båt som kommer, haha sötast. ägaren till åsnan kom ut och vi pratade lite. Den andra åsnan hade dött och hon letade nu efter en häst som hon kunde rida på. En lugn trafik säker ville hon ha, så vi  fick gärna höra av oss om vi hittade en till salu :P 
Sen gick vi ner med hästarna på ett bete så de fick äta lite gräs. De måste ju vänja in sig nu. Efter de hämta jag Tindur så han oxå fick käka lite gräs =)
Sen hem och byta om, vi åkte runt lite och hamna på högliden. Där elda dom som fan och sålde korv å bröd. Korven kostade 5 kr styck och en festis 5 kronor. 3 korv med bröd samt en festis blev 20 spänn, mysigt värre :P









Kommentarer
Postat av: theréshanning

men hörru, vad är det för kvinna? jubel kanske vore nåt =)

2011-05-01 @ 10:21:05
URL: http://thereshanning.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Vi var oxå upp på högliden en sväng, men kom lite halvsent ;)

Har bm sagt att du ska börja med järntillskott eller gör du det ändå?

Roligt att det går framåt med huset!

2011-05-01 @ 12:19:51
URL: http://pillapalmqvist.blogspot.com
Postat av: Nattis

svar; vi bor i forsa, vitahavet:)

Jaaa, marcus kläder får det bli, ska bli så skönt sen och kunna sätta på sej ett fint linne och ett par jeans;) ah, är jätte nervös nu faktiskt! hua..

2011-05-01 @ 16:09:26
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0