kattas reaktion...

Många undrar hur min cepe katt reagerade då han träffa bäs första gången. Jag tyckte de va ganska roligt.
Jag satta mig i stolen för att försöka amma. Gizmo sträcker sig upp för att få lukta lite...tar sin tass, smäller till han på huvudet sen går iväg...typ sur?? E nå fel på han...
Han är väldigt nyfiken fortfarande och kan se att han är lite avis och kräver uppmärksamhet. Lite lika är dom varann. Sover mycket och gnäller när de vill ha mat eller uppmärksamhet =)
Katta väcker oss i nätterna för att få uppmärksamhet. Då måste nån av oss gå upp....då lägger han sig på mattan, rullar runt, åsse måste man klappa lite på han. ELLER så vill han ha vatten i kran eller att man ska skaka fram mat ur matskålen...lika bra att man gör detta, annars håller han aldrig käften..... har jag 2 barn??


usch vad Thias skiter illa......bläääää!!!




Kommentarer
Postat av: Carro

Sv: aa de e ju schysst.... vi kunde också låsa förut men folk är ju dumma i huvvet så dom klarar inte ens av en så enkel sak att sköta en tvättstuga...



katten vänjer sig nog... bara man inte glömmer bort den liksom... de har vi pratat mkt om hemma att stitch måste få känna att han är med också, precis som innan... liksom.. tror de e viktigt att dom inte känner sig utanför..

2011-08-09 @ 17:53:23
URL: http://fluffybubble.blogg.se/
Postat av: Emilia

Sv: Ja det hoppas jag också, tror som du men hoppas ändå att hon får det bra :) Går allt bra med lillkillen?

2011-08-09 @ 20:14:13
URL: http://hastarochemilia.blogg.se/
Postat av: elfina

ha ha kissen då.. ja, nu har du två älsklingar som kommer störa sömnen.. hur går det hittills på nätterna, varannan timme?



sköt om er

2011-08-09 @ 20:53:20
URL: http://elfinas.blogg.se/
Postat av: Ida

Naaaaw.... klart du har 2 barn, hihi : )

2011-08-14 @ 19:06:12
URL: http://kawrtnee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0