Vårat underverk är här!

Japp, han kom igår med storm steg.
Jag berättar lite om min take om allt.
Jag vaknar efter en god natts sömn kl 5 av att jag börjar få lite små värkar. tänkte inte mer på de utan försöker sova. Upptäcker att de är lite blött i trosan så får byta och sätter in binda utefall. Får oftare värkar med typ 10 minuters mellanrum. Jag väcker Niclas kl 6 och säger att jag har lite jobbiga värkar som kommer tätare och att jag tror jag börjat läcka vatten, precis när jag säger de så känner jag ännu mer blött i trosan, springer på toan och säger till Niclas att jag tror de va vattnet som gick.
Han säger att jag ska ringa förlossningen, men jag ringer mamma sen förlossningen. De säger att jag får komma in på fm för en koll. Niclas tar en dusch. Jag gör ordning lite frukost.
När jag sitter å äter, forsar de vatten och byxor å allt blir blöt. Tätare värkar med 3 minuters mellan rum. Jag säger att vi kanske måste åka in nu. Vi kom in vid typ 9 tiden.  
När vi kommer in så mäter de värkar och hans hjärtljud. Värkarna blir värre och nu är de 1-2 min mellanrum. Vissa starkare, vissa mindre. Jag va då 3-4 cm öppen, redan då. Hon frågar om jag vill ta en dusch och de ville jag, så gjorde de och plågades genom smärtan. Sen när jag va klar tog de in mig till sal 2, förlossnings salen. Då va väl kl halv 11.
De kollar mig då hur öppen jag va, va 5-6 cm va jag då. Fick börja med lustgas sen ett tag efter fick jag ta ryggbedövning. Fick EP började de genast kännas bättre i ryggen, för hade så ont där och magen.
Efter inte allt för länge så sa hon att jag va helt öppen och skulle börja krysta sa hon.
"ja i helvete heller, de vill jag inte göra, de kommer aldrig gå!!!" säger jag.
efter ett tag säger jag "snälla skjut mig hellre!!".
Min mage och rygg höll på gå av i tusen bitar. Jag klarade inte av de. Då fick jag mer bedövning i ryggen. Funka inte. Kom en specialist barn läkare och började trycka mig uppe på magen för att hjälpa han att komma ut och för att jag inte orka trycka på. Men till slut när de sa att de såg hans mörka hår började jag ta i utav faaan. De tog inte lång tid innan han va ute, eller jag tyckte de tog skit lång tid. Trodde allvarligt talat att jag skulle dö och hade gärna tagit livet av mig just då!
Men när de sa att huvudet va ute så tog jag en till puch så flög han ut å tårar började rulla från våra kinder. Fast kan säga att jag hade smärtan kvar i magen och jag va sprucken från Ystad till Haparanda. Jag fick sys och de va fan inte bekvämt på vissa ställen kan jag säga.
Han kom alltså 13.32, så de gick rätt snabbt ändå.

Efter allt va över så fick jag ont i magen igen. De gör ont i piss blåsan och jag försöker duscha och kissa samtidigt men de går inte. Försöker lägga mig men har fortfarande ont i blåsan, duschar igen. Blir lite bättre men inte jätte bra. Sen får jag dricka en liter vatten och då kunde jag kissa och de gick över. Har kissat massa efter de. De är alltid lika kul att blöda massa oxå...svullen som ett as där nere är man oxå. Gör jävla ont å sitta med.

Är hemma nu iaf och de är skönt. Han är väldigt lugn och har inte grinat en enda gång sen han kom ut. Gnyr lite granna bara. lugn å go kille som tycker om att prata. Han vägde 3362, va 48 cm lång. Välkommen till världen killen våran <3


Kommentarer
Postat av: Hanna Bergh

Tusen grattis till er!!!! Skönt å ha det gjort va:))? Sprack du hela vägen verkligen? Mys å snosa massor:))

2011-08-06 @ 18:33:38
Postat av: Jossan

Hua, måste säga att jag blev lite mer nervös nu ;p

Skönt att det gick så pass fort som det gjorde iallafall å att ni alla mår bra nu :)

Grattis än en gång! :)

2011-08-06 @ 18:39:39
URL: http://josefinholmberg.blogspot.com
Postat av: Annelie

Grattis till lilla underverket igen <3. Kul att få läsa om hur du upplevde förlossningen, och det verkar som att du grejade det där perfekt :-)



Många kramar Annelie och familjen

2011-08-06 @ 18:42:20
Postat av: Carro

åh vad söt.. stort grattis :)

2011-08-06 @ 19:37:34
URL: http://fluffybubble.blogg.se/
Postat av: Niclas

Kan säga till alla som läser, Hon va underbar min fru, trots sin stora tvekan på sej själv så grejade hon allt exemplariskt. Tror hon inte riktigt vet om vilket härligt underverk hon satte till världen.

Ett jättejobb. Du är såå duktig babe<3<3<3

2011-08-06 @ 20:21:04
Postat av: Helena

TUSEN grattis till Er, han är jättevacker eran skatt! Thom fick dom oxå trycka ut uppifrån lixom, känns som om de ska trycka ut varenda inälv som finns...

ALL lycka! <3

Postat av: carita

Jag sa ju att det skulle göra så ont så man tror man dör!! Och efteråt när allt lagt sig så var det ju ändå värt all smärta när det lilla gotrollet finns i ens armar! =D

Stort Grattis till den lilla familjen Berg! =D

2011-08-06 @ 21:37:30
Postat av: Sofie ( Natalie & Matildas mamma)

Grattis till er!

2011-08-07 @ 20:52:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0