vecka 35

IDAG(!!) Går in i vecka 35!! Asså shiiit, helt galet. 5 veckor kvar och alla berättar för mig hur liten jag är, fast jag följer kurvan iaf. Helt galet, jag vet inte om de kommer fortsätta så här eller om de kommer smälla till i slutet. Jag är fett nöjd med detta ja. Jaft en UNDERBAR graviditet. Har inget som helst å klaga över. Inte spytt EN enda gång och inte haft speciella verk nånstans (bara om man går mycket, men de säger ju sig själv). Hoppas nästa graviditet kommer va precis lika dan, då har jag inge som helst å klaga på =) 
Sparkarna jag får kan vissligen vara jobbiga ibland och man försöker trycka ner magen och hoppar till ibland. Men de är rätt skönt ändå å känna dessa sparkar varje dag, då vet man att han lever och mår bra =) Man kommer oxå honom närmare känns de som. Väldigt nöjd =)
Igår började Niclas med tomten, fram med notorsågen oh tog ner lite träd, medans jag smörjde lite grejer till hästen =) idag blir de mer röjning. Wee...

Kommentarer
Postat av: elfina

nu hänger jag nog inte me. Tomten? trodde ni bodde i lgn? med balkong och bräda där kissen springer upp o ner på? berätta!



jordgubbar när man ammar, ingen aning.

Jag ammar ju inte så jag slipper hålla reda på sånt=)



v.35 ja, galet va fort tiden gått.

så kul att du är nöjd med graviditeten, finns så många där ute som har ont. som jag=(

har du packat BB väskan? hett tips att fixa den. bebben KAN komma tidigare=) min va inte klar i v.35 så, det blev panik här hemma när vi skulle åka in. super hett tips om ni HAR, är att ta med en bärbar dator. Knäcker mycket tid!



hörs!

kram

2011-06-26 @ 16:28:51
URL: http://elfinas.blogg.se/
Postat av: Ida

Det är min bonusblogg där jag får skriva om, och ha bilder på Niklas & mig. Så inte crazy fans ute i Europa ser, för de snor bilder etc. etc.. : ) Vill du ha lösenord så kan jag maila över på facebook ; )

2011-06-26 @ 21:09:33
URL: http://kawrtnee.blogg.se/
Postat av: Carro

tjena! tog kort på bältet i ett annat inlägg men då hade jag satt de svarta fel :P

2011-06-26 @ 23:21:04
URL: http://fluffybubble.blogg.se/
Postat av: elfina

sjukhusen brukar ha bredband du kan koppla upp dej på. Bara sök på anslutning så kanske det kan stå "guest". Fråga personalen, eller ring innan o kolla! jag hade foglossning under halva min graviditet. sjukskriven för det, även apa ont i ryggen. Visst finns det dem som har ondare, men det va inge vidare kul. Jag har ingen mjölkproduktion, så därför måste jag ta flaska. men jag ser fördelarna till det me=) kan äta läkemedel och äta och göra vad jag vill. ler



ha det gottis

2011-06-27 @ 00:37:59
URL: http://elfinas.blogg.se/
Postat av: Carro

jahaa.. slutar håret växa? de visste jag inte.. :P



här e inlägget, de svarta sitter dock fel där :P

http://fluffybubble.blogg.se/2011/june/balten-stodstrumpor.html#comment

2011-06-27 @ 17:22:58
URL: http://fluffybubble.blogg.se/
Postat av: Elfina

Ahhhh! Va kul att ni köpt en tomt! Hurra! Hur stor är den? Hur stort hus planerar ni att bygga? Åh va spännande!! Lyx med nytt hus. Jätte nära stallet eller? Hyr du stallplats?

Tre bröst? Haha, fattar ingenting;)

Jo då, Nelly va livlig i magen. Lagom!

Nu är hon en duktig tjej som sover med tre timmars intervaller. Äter sover Bajsar osv. Hihi. Vi ska ta med henne på en promenad med vagnen för första gången ikväll. Mys!



Kram

2011-06-27 @ 17:41:17
URL: http://elfinas.blogg.se/
Postat av: Carro

de där svarta kostade nästan 500... ^^ :P o de vita 249 typ...

2011-06-27 @ 18:15:34
URL: http://fluffybubble.blogg.se/
Postat av: Carro

men de e inte så stor skillnad väl? eller de kanske de är.. :P men de svarta ska också va som stöd under magen o för svanken..

2011-06-27 @ 18:29:49
URL: http://fluffybubble.blogg.se/
Postat av: Carro

hmm okeej.. jag får prova med dom här två nu iaf :) men dom verkar bra..

2011-06-27 @ 19:46:33
URL: http://fluffybubble.blogg.se/
Postat av: elfina

guuuuud va fint hus! vad ska ni ha för färg..? stor o plan tomt blir det då. LYX!! o så nära till stallet. kan ju inte bli bättre. hur långt får ni till era jobb då?



AHA såg ditt inlägg nu. ja vi har alla något alldeles extra! hihi. men då. då får du lite extra jobbigt stackare..=( tre ömmande bröst.



har ni funderat ut bebisnamn?

2011-06-27 @ 23:24:46
URL: http://elfinas.blogg.se/
Postat av: Nattis

dom säger, om man väntar pojk.. mår man hur bra som helst:P jag mådde jätte bra när jag vänta vincent, hade aldrig mått bättre! :)

2011-06-29 @ 09:12:50
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0