brev!

jaha, fick ett bev från hus levrantören igår :P
"Den 10/1 kommer huset, vanligtvis kl 7" COOLT! Sen skulle huset vara klart den 14/2 =) coolt, på alla hjärtans dag å allt!! Så snart får man flytta in då, inte så fasligt långt kvar juuh!

Beställt nya broddar från nätet, eftersom jag inte tycker de vanliga broddarna funkar utan slits som en tok och man får byta hela tiden, ÄVEN fast de är snö ute. Köpte nått som heter Elitbroddar. Läst mycket om de och tydligen ska dom va riktigt bra och inte slita speciellt mycket. Typ inte alls, tänkte jag skulle sätta i dom nästa skoning, vilket blir i slutet av denna månad. Kan va kul å testa nå annat, funkar dom så är de asbra, funkar dom inte, ja då vet man de. Nån som har erfarenhet om just dom??



Vi hade väl fundering på att åka till Enköping i morgon och träffa hans släkt. De va ett tag sen nu, tror Thias va bara nån vecka gammal sist. Då ser man inte så mycket av han utan sov mest =)


Han gillar sin snuttefilt, alla som han fått, kan inte sova utan en sån =)


Laga god mat här om dagen =)

Kommentarer
Postat av: julia

Måste säga att jag tycker Vallörtskoncentratet funkar MYCKET bra! Efter bara nån veckas användning så har hon blivit mycket oömmare och hårdare där. Så de ska bli spännande att åka in till kliniken och kolla hur skadan ser ut i slutet av december :)



Va god maten såg ut!

2011-11-19 @ 10:45:55
URL: http://finery.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0