snö och husgrund

Va till Hööks igår och inskaffa mig en ridoverall. Skapligt nöjd och kommer bli nice å börja använda den.
De snöade hela dagen igår, avtog mot kvällen. Men kanske inte den bästa dagen att åka till Sundsvall. Men så fick de bli. Här där jag bor måste vara den mest välskottade gata i hela hudik. Fy fan va dom håller på. Kvällar, nätter och tidiga mornar är dom igång, skottar skottar skottar, även fast de inte finns ett jävla skit å skotta. I flera timmar håller dom på. De ska bli skönt å slippa de när man bor i hus iaf. Antingen skottas de eller klipper de gräset jämt här. Tror dom inte har nå annat å gö.
Idag va de babysim och yoga. En fullspäckad dag, de gillar vi =)

Men nu har de nästan fått dit all grund på tomten. Vi va upp dit idag och man börjar verkligen se att de ska stå ett hus där nu. GUUD va kul å se!! I morgon ska dom vara klar med grunden. Niclas kommer börja med garage grunden denna vecka. Då är allt klart för husets ankomst om EN MÅNAD och några dagar!! Helt sjukt!! Jag bara längtar, speciellt mycket efter vår nya fina STORA soffa!! :P



Hur mycket snö behöver han skotta här tex?


han gillar gåstolen jätte mycket =)


go mat...kassler, blomkål med philadelfiaost och baconsås med cream fraich och grädde. Jammy!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur gör du den där baconsåsen? =)

2011-12-02 @ 16:47:50
Postat av: kattis

steker bacon sen när de är klart tar man i lite cream fraich och grädde, sen kryddar med de krydda som man vill. Tror jag gjorde så iaf ;) man får bra smak på en sås när man steker baconen.

2011-12-02 @ 17:52:23
URL: http://hedstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0