provkörning pilo, ridning...

I lördags åkte vi på mässan i glysis, företagsmässa där de delar ut massa godis och grejer som deras reklam logga står på. Allt va jätte dyrt så som mat osv. Men ändå ganska bra å kolla vad som finns liksom.
I söndags blev de en tur med Jossan/Pilo och Anna/Rasken. Första gången rasken va ut. Han har precis ridits in så va premiär ute nu då, spännande! Men de gick bra, han va så lugn och cool så de va inge problem. Pilo har blivit lugnare sen vi tog bort kraften med, egentligen onödigt att han ätit de. Han får lite mineraler och vetekli med massa gotta =) räcker de.
Sen efter ridning tog vi på Pilo Tindurs sele och han fick dra skaklar, alltså ingen vagn utan sån som bara släpar i backen. De gick bra, va lite spänd när han skulle börja gå men inge problem och inge panik. Ska försöka igen nu på torsdag sen på söndag igen. Verkar gå jätte bra. Men ska köpa slagrem bara utefall han skulle kicka. Bra liv försäkring säger dom som hållt på med de.
Som sagt så pratade jag med förr, förr, förr ägaran och är han inkörd, inte bakrädd heller utan de ska gå bra, men han har nog inte blivit körd sen han va hingst och då va han galen så de säger sig själv. När de tog bort ballarna vid 6 års ålder blev han lugnare.



undrade vad de här spåret va, men en ekorre fick jag klart för mig =)



Rasken...



Pilo och rasken...


Får hjälp av Elvis på hemvägen =)



sen lite mys hemma, alla trötta och glada =)


Kommentarer
Postat av: elfina

va kul att det går så himla bra med elvis! han måste ju va världens lyckligaste hund!



2012-04-24 @ 18:00:36
URL: http://elfinas.blogg.se/
Postat av: thess

Sv; ja det är så himla mkt att tänka på känns det som angående vagn, men vi kände för att välja citycrossen ändå, de blir lättare o så, och det är ju bra när man är så svag som jag ;) heheheh!!

2012-04-26 @ 13:54:29
URL: http://thereshanning.blogg.se/
Postat av: Anna

Lilla Rasken =) Han är då en super duktig häst han =)Undra om han inte har Tindur som förebild =P hehe

2012-04-27 @ 21:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0