inge mkt sparkar, sto i hagen...

Kan ju inte säga att den i magen inte gör speciellt mycke väsen av sig. Känner knappt av den. Puffar lite på morgonen. Sen känns inge mer. Lite skillnad med Thias, han kände jag tidigare och hela dagarna hela tiden efter de.
Vi ska på 3D/4D ul här i juli, den 11de. Försöker fixa hundvakt till Elvis några dagar då men ingen har nappat än, kanske du är sugen? Väldigt lättsam hund =)
Tindur har börjat fått stått ute nu dygnet runt. Får se hur de går men de ska väl inte va nå problem =) Ska börja ge han bakjäst, hört att de är rätt bra (nån mer erfaranhet vad men kan blanda med, tänkte ta vetekli som han ätit förut), sen tänkte jag börja köra han till veckan. De ska man tydligen kunna göra ganska snabbt. Han galopperade som en tok i hegen igår. Gull killen med massa energi :P 
Och Pilo den lilla(!) hingsten har fått ett sto i sin hage, som naturligtvis blev hans. Fast hon ville vara med Niklas, men han ville inte vara med henne. Igår gick de runt runt flera varv runt bajshögen i hagen, Niklas först sen blomman sist Pilo. De va inte några varv heller, sen bytte de varv och tog de några gånger :P
 
Förrvirrande denna nya blogg :s
 
Gårdagen rätt, pasta med philadelphia ost och lax =)
 
Däär skulle han ligga....
 
 
Har köpt en tomat planta som ska planteras. Önskar man hade riktig trädgård så man fick plantera grönsaker och annat mys! Nästa år!

Kommentarer
Postat av: Mami

Du kanske får ha Elvis på hundpensionat. Finns ett i Igge.

2012-06-22 @ 06:01:27
Postat av: elfina

va spännande med sin andra graviditet! att kunna gemföra.. du måste berätta om förlossningen sen. det sägs att andra gången är liiite lättre. hoppas på det.. fina tomatplantor!!

2012-06-24 @ 00:05:24
URL: http://www.elfinas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0